BIJZONDERE BESTEMMINGEN

Logo Wereld

VREEMDE VERHALEN

Over Mysterieuze Wereld

Als je van mysteries houdt, ben je hier op het goede adres. Mysterieuze Wereld laat je kennis maken met bijzondere plekken en mysterieuze verhalen. Een goed mysterie boeit altijd. Zeker als het een mysterie betreft dat nog steeds niet is opgelost.

Mijn verhaal

Mijn naam is Christine van der Pol. Ik ben al meer dan dertig jaar geïnteresseerd in mysteries en ontwikkelde in de jaren negentig al een website over dit onderwerp. Onder de naam ‘Oog van Horus’ won ik in 1999 een prijs van Planet Internet voor de ontwikkeling en de originele inhoud van de site. Planet bestaat al lang niet meer en een deel van de inhoud van de betreffende website is gedeeltelijk en in aangepaste vorm hier terug te vinden.

Ik heb mij destijds vooral verdiept in het mysterie van Rennes le Chateau en de diefstal van de Rechtvaardige Rechters. Later zijn daar allerlei mysteries bijgekomen. Als het enigszins kan bezoek ik locaties, archieven en bibliotheken om mijn kennis uit te breiden. Op die manier probeer ik een zo subjectief en reëel beeld neer te zetten als mogelijk.

Alle verhalen op deze site heb ik zelf onderzocht en geschreven.

Veldonderzoek
Veldonderzoek in de buurt van Rennes le Chateau
Rechtvaardige Rechters
Bijzondere vondst in een archief: een document ondertekend door de Duitse onderzoeker Koehn (Rechtvaardige Rechters)

Het Forum

Op ons gratis forum kun je in contact komen met mensen die ook van mysteries houden. Vrijwel alle onderwerpen die op deze website worden besproken, worden daar aan de orde gesteld. Je kunt er vragen stellen en met andere onderzoekers in contact komen. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van onze facebook-pagina om van gedachten te wisselen. 

Het raadsel van de mens

Naast mysteries houd ik me ook bezig met het raadsel van de mens. Ik ben coach en help mensen om op zoek te gaan naar hun bestemming. Op mijn website wij-leven.nu laat ik je kennismaken met pelgrimeren. Een pelgrimstocht is een reis door de ziel, waarvoor je overigens niet altijd je wandelschoenen hoeft aan te trekken.

Inmiddels ben ik gedeeltelijk met pensioen en heb ik alle tijd om mij bezig te houden met mijn websites. Op mijn websites maak ik gebruik van affiliate marketing. Als je ook benieuwd bent hoe je wat geld kunt verdienen met je website kun je dit artikel lezen, waar ik je hiermee laat kennismaken. 

Contact

Als je ideeën of suggesties hebt, kun je deze op het forum delen of via onderstaand contactformulier.