Bijzondere Bestemmingen

Mysterieuze plekken

Sommige plekken in Europa zijn de moeite waard omdat ze omgeven zijn door mooie en mysterieuze verhalen. Mijn interesse voor dit soort plaatsen is inmiddels al meer dan 30 jaar geleden ontstaan.
De meeste plekken heb ik zelf bezocht en voor alle verhalen geldt, dat ik uitgebreid onderzoek heb gedaan naar de achtergrond en herkomst van het mysterie. 

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe mysteries en bestemmingen. Mocht je een tip hebben en/of willen bijdragen aan deze pagina dan zou ik het leuk vinden als je contact met me opneemt. 

Kaart
Klik voor een interactieve kaart met bestemmingen
Zoek op onderwerp
Ufo boven Taizé

1972: Mysterieuze UFO boven Taizé (Saône-et-Loire)

Een van de meest indrukwekkende en goed gedocumenteerde UFO verschijningen vond plaats in de nacht van 11 op 12 Augustus 1972 in Taizé. De Ufo boven Taizé is door minimaal 35 jonge mensen gezien. Later bleek dat de Ufo ook gesignaleerd was door automobilisten op de weg tussen Cluny en Mâcon. Het mysterieuze object was bijna 3 uur zichtbaar.

Lees verder »
Mont Saint-Michel

Het mysterie van Mont Saint-Michel

Maak kennis met de geheimzinnige sfeer die nog steeds voelbaar is als je het eiland van Mont Saint-Michel bezoekt. Verander je bezoek in een persoonlijke, spirituele reis en maak twee unieke wandelingen over het eiland.

Lees verder »