Ga naar inhoud

Seshat

Administrators
 • Aantal items

  190
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Seshat won de laatste dag op 18 mei

Seshat had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

6 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. In deze blog schrijf ik over de rol van de slang in de geschiedenis en de mythologie.
 2. https://medium.com/@camclayton1/i-was-a-small-time-disinformation-troll-82fb1e6beeea Hoort ook bij Rennes le Château, maar ik vind een plaatsje bij de complottheorieën ook terecht. We hadden Ben Hammot, die op een dag bekende dat er helemaal geen graf van MM in de buurt van RlC te vinden was en dat de foto's en films waren opgenomen in zijn garage. Toen kwam Gus, die vertelde dat de bekentenis van Ben afgedwongen was. De bekentenis werd nu een leugen en de hoax de waarheid. De persoon die Ben had ontmaskerd werd verguisd. In de bijlage de blog van Cam Clayton, aka Gus Stiver. Wat begon als een grap, liep grandioos uit de hand. Niet levensbedreigend, het ging immers slechts om Rennes le Château, maar wel een illustratie over de stupiditeit en "manipuleerbaarheid" van mensen. Zo kan het dus gaan met desinformatie!
 3. https://www.ad.nl/buitenland/russisch-nepnieuws-corona-is-een-grap-of-een-biologisch-wapen~ab07fd1e Waarom zou men zoveel nepnieuws verspreiden, denken jullie? Propaganda? Op zich vind ik het knap in elkaar zitten. Maar ik voel me ook teruggeworpen ín de middeleeuwen. Iemand kan gewoon een hetze starten en als het wordt opgepikt door internet dan zijn er altijd wel "bewijzen" in iemands leven te vinden, die de beschuldigingen geloofwaardig maken. Als mensen al G5 masten in de fik steken, omdat er een relatie met corona zou zijn, wat doet het volk dan met iemand als Bill Gates? Vierendelen of verbranden? In stukken hakken? Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ons rechtssysteem is ingesteld om ons te beschermen. Maar wat als het rechtssysteem door nepnieuws onderuit wordt gehaald? Wat blijft er dan nog over van onze beschaving? Democratie krijgt iets griezeligs als mensen gedemoniseerd worden door Social media, waar waarheid en leugen kritiekloos wordt verspreid en geloofd.
 4. Het lastige met Bill Gates is dat je ook kunt zeggen dat het een filantroop is, die een groot deel van zijn vermogen gebruikt om kindersterfte tegen te gaan.
 5. Ik denk het niet, helaas. Discussie hierover loopt al een jaar of tien. En natuurlijk is het mogelijk, want je kunt ook dieren 'chippen'. Men vond het aanvankelijk een goed idee om op deze manier Alzheimer patiënten te kunnen lokaliseren. Sommige mensen experimenteren hier vrijwillig mee, gewoon omdat ze gek zijn van techniek. https://www.bbc.com/worklife/article/20170731-the-surprising-truths-and-myths-about-microchip-implants Wat een idioterie dat juist de Joodse premier met zoiets komt. Je zou toch denken dat de manier waarop veel Joden werden opgepakt in WOII maakt dat je niet altijd traceerbaar moet zijn. Ieder moet baas kunnen zijn over zijn eigen lichaam. Dat geldt voor vaccinaties en zeker voor implantaten. Griezelig dit!
 6. Waarom Nederlandse complotdenkers Bill Gates de schuld geven van corona https://www.nu.nl/nucheckt/6046752/waarom-nederlandse-complotdenkers-bill-gates-de-schuld-geven-van-corona.html (via @NUnl)
 7. Inderdaad, prachtig artikel. Merk dat ook bij mijzelf. Ik kan, als ik vroeg wakker ben, mij vermaken met facebook en/of Youtube. Merk dat ik er superonrustig van wordt tegenwoordig. De complotten slaan me om de oren. Nu houd ik wel van een robbertje complotdenken, maar niet als dit betekent dat het met me aan de haal gaat....
 8. (Quote wordt niet meegenomen, verwijzing naar Pandamicmovie) Ja, en daarin zit precies het probleem. Youtube en Facebook mogen geen nep-nieuws vertonen. Daarom wordt het verwijderd van Youtube en krijg je een verwijzing naar de WHO. Maar door die verwijdering krijgt de film steeds meer aandacht en geloven steeds meer mensen dat "de elite" iets wil verbergen. De film wordt dus "waarheid", omdat Youtube en FB censureren (en niet omdat het per se de waarheid is). Het is heel lastig om in deze tijd waarheid van leugen te onderscheiden, maar het mooie van dit hele verhaal is dat censuur nog kwaadaardiger is dan nepnieuws. (ik vind dat mooi, omdat ik tegen censuur ben). Als volwassenen zouden we zelf moeten mogen uitmaken wat waar of niet waar is. Jammer genoeg dat de conspiracy theorieën altijd een onderbuikgevoel aanspreken, waar veel mensen gevoelig voor zijn. Het enige dat je kunt/moet is fact-checking. Conclusie: ik ben het helemaal met die arts uit het eerste filmpje eens! Ook met het feit dat we niet alles moeten geloven wat de WHO ons wil laten geloven.
 9. Ja, dat zou heel goed kunnen. Mooie verklaring!
 10. Ja, dat pratende hoofd.... Hadden de tempeliers ook niet zoiets? Of haal ik nu verhalen door elkaar?
 11. Wat denken jullie? Is er iets voor de theorie van Illig te zeggen? https://www.mysterieuzewereld.nl/mysterie-van-de-fantoomtijd-karel-de-grote-bestaat-niet/
 12. Hmmm... bij mijn weten zijn er in andere piramides geen schachten. Het moet dus wel iets specifieks zijn voor de piramide van Cheops. De ondergrondse ruimtes kom je wel vaker tegen bij piramides (zie bijgevoegd document) sakovich_jarce_42_2005-6.pdf
 13. Is er nog wel een Rennes le Chateau mysterie? Met welk aspect van het RlC onderzoek houd jij je nog bezig?
 14. Leuke vragen 😉 Maar ik zoek eigenlijk iets wat een relatie heeft met Rennes le Chateau. Nu kan ik me voorstellen dat het onderzoek een beetje ondergeschikt is aan het Corona-gebeuren. Ik doe even wat suggesties: De tombe van Poussin De motieven van Pierre Plantard ...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...