Ga naar inhoud

stickx

Leden
 • Aantal items

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bij nader onderzoek betreft het een generaal Josue Henry de la LINDI met een verleden naast Leopold II in Congo. Hij interesseert mij niet. Vergeet dus vorige post.
 2. Heeft er iemand informatie over ene Generaal Henry de Frahan met standbeeld naast de kerk in Bohan? Is er een link met de kazerne Panquin?
 3. Albert I vertrok van het plateau van Boninne doorheen het Forêt Domaniale de Marche-les-Dames steeds naar de gemakkelijke rotsen die hij als volleerd alpinist toch meermaals wenste te beklimmen. (Noteer dat hij op de nabije rotsen van Freyr zich veel beter had kunnen bekwamen). Het zal wel zo zijn dat hij in Boninne een vaste stek had waar hij zich bijvoorbeeld kon omkleden of laten ontkleden. Een kasteel of grote hoeve met een mooie kasteelvrouwe of pachteres. Vanaf vele eeuwen werd deze plaats BEZET o.a. door religieuzen (Dames) en sinds enkele decennia door de commando's. Hoeft het gezegd dat zulke "instanties" bijzonder geschikt waren en zijn om het Forêt Domaniale de Marche-les-Dames in het OOG te houden. Wat moet er in het oog gehouden worden? Daarvoor zou de naam MARCHE kunnen helpen. En marche is een TREDE en meerdere treden vormen een trap. Zat er in het Forêt Domaniale een AVEN (een gat door insijpeling van water dat er in het bos voldoende aanwezig is) geweest zijn. Het water zou dan galerijen gecreërd hebben (zoals in de Aven du Carla ) tot in de MAAS. Er kunnen ontzettend grote grotten gecreëerd zijn, met aangelegde MARCHES. In deze grot zou er plaats geweest zijn om een en ander te verbergen. De ingang op het plateau werd vast mettertijd verborgen. Ik kan mij inbeelden dat de kasteelheer of pachter het moe werd en Albert I eens begeleid heeft naar diens rotsen en hem een fatale duw gegeven heeft.
 4. Het watermerk is 10 op 12 cm. Bovenaan een kroon. Daaronder ORIGINAL en daaronder CROWN MILL. De kroon verwijst uiteraard naar royaal en niet naar Damen. Aan wat voelde ik de dreiging? Ik heb ten eerste NIET naar zulke brief gevraagd. Het tijdstip (14 dagen na de publucatie van het ZEER MOEILIJKE boek, waarvan meerdere lezers niet snapten wat ik bedoelde en dat was mijn bedoeling) scheen mij toe dat MEN klaar zat om erop te reageren. Was dat nu zo dringend? In de brief is er sprake van GLADIO en dat waren geen lachers. In België hadden ze een zeer slechte reputatie. De brief begint met Het mysterie van Tervuren . Waarom niet De thesis vaan Stickx of zo. Daarna Bericht voor de vrienden. Maar ik ben geen vriend van Gladio. Er wordt geëindigd met INTERN BERICHT. De informatie is dus niet voor eenieders oor bestemd. Waarom krijg ik het dan? De ondertekening is M.M. Voor mij betekende deze afkorting MEMENTO MORI (gedenk dat gij zult sterven) hangt krakemikelig aan mekaar en is NIET terzake. Want de leden van Gladio zouden de informatie reeds kunnen gekend hebben uit ongeveer alle kranten. Het waren geen ezels. En dan hebben we het bijgevoegd naamkaartje dat op eerste zicht niets te maken heeft met Gladio, Goedertier of Karel. Maar het verwijst toch naar een rechtbank. Voor mij is de brief een en al bedreiging, maar na 12 jaar ben ik er nogal gerust in. Toch brand ik van verlangen om eindelijk eens het achterste van mijn tong te laten zien in een nieuwe publicatie.
 5. Razend interressant mfkzt. Nog even dit. Albert I ging in de nammidag SOLO klimmen aan de bewuste rots, niettegenstaande hij moest aaanwezig zijn in Gent voor de wielerzesdaagse (informatie van Jozef van Damme, verantwoordelijke van de burgerlijke stand van de koninklijke familie, die ook vertelde dat men in Marche-les-Dames het overlijdensattest NIET wou tekenen). Men vond hem slechts 's nachts terug. Ik vraag mij af wat Albert I daar op dat uur deed. Zelfs een ervaren alpinist gaat niet solo klimmen op zulke gevaarlijke rots. Hij stuurde iedereen weg., terwijl hij normaal geen scheetje kon laten zonder dat er iemand bij was. Ging hij niet langs een veilige weg naar het hoger gelegen plateau? Om iemand te bezoeken die hij langs daar ongezien kon benaderen??? Iemand die hem liet vermoorden? Ik weet niet wie er TOEN op het bewuste plateau van Boninne (Marche-les-Dames) woonde, maar NU woont daar in de rue de Vigneroule 45 ene .... Bernard Henry de Frahan met Annick Christyn comtesse de Ribaucourt. Ik zou wel eens willen weten wie er in 1934 op dat plateau woonde.
 6. Het watermerk is 10 op 12 cm. Bovenaan een kroon. Daaronder ORIGINAL en daaronder CROWN MILL. De kroon verwijst uiteraard naar royaal en niet naar Damen. Aan wat voelde ik de dreiging? Ik heb ten eerste NIET naar zulke brief gevraagd. Het tijdstip (14 dagen na de publucatie van het ZEER MOEILIJKE boek, waarvan meerdere lezers niet snapten wat ik bedoelde en dat was mijn bedoeling) scheen mij toe dat MEN klaar zat om erop te reageren. Was dat nu zo dringend? In de brief is er sprake van GLADIO en dat waren geen lachers. In België hadden ze een zeer slechte reputatie. De brief begint met Het mysterie van Tervuren . Waarom niet De thesis vaan Stickx of zo. Daarna Bericht voor de vrienden. Maar ik ben geen vriend van Gladio. Er wordt geëindigd met INTERN BERICHT. De informatie is dus niet voor eenieders oor bestemd. Waarom krijg ik het dan? De ondertekening is M.M. Voor mij betekende deze afkorting MEMENTO MORI (gedenk dat gij zult sterven) hangt krakemikelig aan mekaar en is NIET terzake. Want de leden van Gladio zouden de informatie reeds kunnen gekend hebben uit ongeveer alle kranten. Het waren geen ezels. En dan hebben we het bijgevoegd naamkaartje dat op eerste zicht niets te maken heeft met Gladio, Goedertier of Karel. Maar het verwijst toch naar een rechtbank. Voor mij is de brief een en al bedreiging, maar na 12 jaar ben ik er nogal gerust in. Toch brand ik van verlangen om eindelijk eens het achterste van mijn tong te laten zien in een nieuwe publicatie.
 7. Het watermerk is 10 op 12 cm. Bovenaan een kroon. Daaronder ORIGINAL en daaronder CROWN MILL. De kroon verwijst uiteraard naar royaal en niet naar Damen. Aan wat voelde ik de dreiging? Ik heb ten eerste NIET naar zulke brief gevraagd. Het tijdstip (14 dagen na de publucatie van het ZEER MOEILIJKE boek, waarvan meerdere lezers niet snapten wat ik bedoelde en dat was mijn bedoeling) scheen mij toe dat MEN klaar zat om erop te reageren. Was dat nu zo dringend? In de brief is er sprake van GLADIO en dat waren geen lachers. In België hadden ze een zeer slechte reputatie. De brief begint met Het mysterie van Tervuren . Waarom niet De thesis vaan Stickx of zo. Daarna Bericht voor de vrienden. Maar ik ben geen vriend van Gladio. Er wordt geëindigd met INTERN BERICHT. De informatie is dus niet voor eenieders oor bestemd. Waarom krijg ik het dan? De ondertekening is M.M. Voor mij betekende deze afkorting MEMENTO MORI (gedenk dat gij zult sterven) hangt krakemikelig aan mekaar en is NIET terzake. Want de leden van Gladio zouden de informatie reeds kunnen gekend hebben uit ongeveer alle kranten. Het waren geen ezels. En dan hebben we het bijgevoegd naamkaartje dat op eerste zicht niets te maken heeft met Gladio, Goedertier of Karel. Maar het verwijst toch naar een rechtbank. Voor mij is de brief een en al bedreiging, maar na 12 jaar ben ik er nogal gerust in. Toch brand ik van verlangen om eindelijk eens het achterste van mijn tong te laten zien in een nieuwe publicatie.
 8. Ik ga even stout zijn (jullie zijn dat immers van mij gewend). Wat dachten jullie van het idee dat de brief suggerreet dat het paneel RR bewaard wordt bij de familie Henry de Frahan?
 9. Ik ben nu overtuigd van de oorsprong van de brief: een indiscretie door iemand van Gladio of de opvolgende organisatie. Maar wat heb ik nu te maken met Gladio? NIETS. De brief verwijst langs "volgens ons watermerk = Original Crown Mill en Lady Crown mill naar Pelletier (nu Rodolphe Henry de Frahan) naar de enige adellijke bij Pelletier, dus naar annick christyn gravin van ribaucourt en zo verderdoor naar haar echtgenoot mede CEO Bernard Henry de Frahan. En dan vind ik het raar dat er Henry de Frahans geweest zijn die met Goedertier te maken kregen , zie bovenaan in dit topic.
 10. En eenwenoud geheim gekend door Karel van Lotharingen kan niets te maken hebben met de RR of met Gladio. Ik suggereer een geheim van 20 eeuwen oud dat met Rhedae te maken heeft.
 11. Mfkzt, er is een tegenstrijdigheid. Op 1 / 9 / 1991 werd Gladio ontbonden, maar de blauwe brief dateert van 2OO7. Bestond Gladio toen nog? Dat kan want zulke organisatie kunnen ogenschijnlijk ontbonden worden, maar toch nog voortbestaan. Ook Het Opper Ghericht van Buyten Bilzen werd tijdens de Franse revolutie ontbonden, maar kijk in 2OO7 kreeg ik de brief met naamkaartje van hen. Vreemd..
 12. Heel erg bedankt Mfkzt. Een indiscrete persoon van Gladio stuurde mij dus die brief. WAAROM? Waarom er belangrijke edelen bijsleuren>? Welk zijn de onderliggende linken tussen Gladio - het paneel RR - het Opper Ghericht van Buyten Bilzen - lady Crown Mill - M.M. - de loge van Karel van Lotharingen - het eeuwenoude geheim van Rhedae - gravin Annick Christyn de Ribaucourt?
 13. Ik vroeg zo langs mijn neus weg in de Commanderij van Bilzen naar het Opper Ghericht. Ik kreeg een NJET.
 14. Wat zocht keizer Jozef II in het kasteel van Karel van Lotharingen, dat hij half liet afbreken? Had Goedertier DRIE handlangers? Kende de koster / makelaar van de kapel de hoofdaalmoezenier van de kazerne Panquin. Elk kasteel had in zijn gloriejaren een ondergrondse vluchtweg. Was dit naar de kapel St-Hubertus of was dit naar een woning in de nabije Kasteelstraat, waar een tijd een Henry de Frahan woonde? Wat betekent eeuwenoud in de zin een eeuwenoud geheim door Karel van LOTHARINGEN gekend? Speelde de CLUB VAN LOTHARINGEN ofte CERCLE LORRAINE een rol? Deze club heeft zeer belangrijke stichtende leden (o.a. Mark Eyskens aan wie ik persoonlijk een deel van mijn manuscripten liet zien, vooraleer ik ze opstuurde naar André van Halewyck).
 15. Nog interessant om mee te geven. Het watermerk waarvan sprake toont in grote letters: ORIGINAL CROWN MILL waar de ondertekening Lady Crown Mill naar verwijst. De farbrikant van dit specifieke blauwe luxe papier is de firma PELLETIER uit Brussel o.l.v. Annick Christyn de Ribaucourt en haar man Georges Henry de Frahan. Dit mag geweten zijn want iedereen kan dit googelen. Mijn vraag: is Annick Christyn de Ribaucourt Lady Crown Mill? De Ribaucourts hebben hun kasteel in Perk!!!.Is dit watermerk zichtbaar op je kopij, mfkzt?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...