Ga naar inhoud

Templar

Leden
 • Aantal items

  29
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door Templar

 1. Wees van harte welkom onder ons, René! Zelf heb ik het genoegen gekend met Andrew de Bugarach te mogen bedwingen waarna we gezamenlijk in het Château de Joyeuse aan een goede Schotsche Malt gegaan zijn. Dit al omdat ik hem zowat letterlijk tegen het lijf liep bij de gang naar Roque Nègre. Deze nog heugelijk in mijn geheugen aanwezige episode dateert van reeds voor de oprichting van zijn eerste forum. Een markant personage, zowaar zeker! Naar ik mag vragen: wat was Uw Alter Ego op zijn forum?
 2. Dank Seshat; hier sluit ik me dan ook graag bij aan. En wees gerust, dit forum, zowel als het voorgaande, zal zeker een vermelding op ereplaats krijgen, mocht er ooit een boek verschijnen. Zeer waardevol om met gelijkgestemden te kunnen onderzoeken en bediscussieren; dit leidt bij mij altijd tot hernieuwde prikkels en voorkomen van tunnelvisie. Ben zelf een groot voorstander van uitwisselen van informatie; alleen op deze wijze kunnen wij elkander helpen verder geraken; precies zoals je aangeeft ook. En tevens zelf nieuwe inzichten bekomen. Terughoudendheid met informatie delen maak ik me
 3. Hier sluit ik me zeker zeer graag bij aan, aan wat Rolling_Bill zo voorstelt. Ook in kader van praten we over de stad Rhedae, of grondgebied Rhedea met een mogelijk klein, administratief centrum. Ook wat Beauseant suggereert: vermoedelijk zijn er nog niet gekende ruïnes van eeuwen her aanwezig. En ook Casteillas, tegenover Rennes; gegeven de naam, zou een onderzoek naar overblijfselen naar mijn mening zeer interessant kunnen zijn.
 4. Nochtans is dit Tempelierssymbool daar wel degelijk aanwezig. Of dit direct een 'Ark spoor' is, laat ik aan een ieder over daar een eigen mening over te vormen. Zelf was ik voornemens de gangen der Tempeliers na te gaan en kwam dit tegen. Inderdaad ben ik het volledig met U eens dat dit symbool daar niet zou horen te zijn; maar toch.....
 5. In die tijd was ik druk bezig historisch de gangen der Tempeliers te achterhalen. Deze foto is geschoten in het Tempel complex van Philae nabij Aswan in Egypte, waar volgens overlevering een - tijdelijke - tempel gewijd aan de Ark zou zijn op het eiland Elephantine op weg naar Ethiopië.
 6. Het verhaal van Naneferkaptah blijft zeer interessant en inspirerend. In deze bizarre tijden wordt er ook eens aan kuisen toegekomen en bij het doornemen van mijn fotoarchief kwam ik volgende foto tegen van een jaar of 23 geleden geschoten. Vond het passend bij het relaas. Wat ik nog herinner is dat de omvang ongeveer gelijk was aan geweten afmetingen van de Ark.
 7. Dat genoemde ruimtes bestaan, is na te lezen in de Bibliothèque Nationale waar teksten van "proto-egyptologen" die Napoleon tijdens zijn veldtocht in Egypte vergezelden, bewaard zijn gebleven. Maar terug naar het verhaal van Naneferkaptah. Kan het zijn dat er eerder afgezanten van het volk van Hermes waren geland op een eilanden archipel en daar een onderzoeksbasis hadden gebouwd? Dat dezelfde reis naar de delta was ondernomen, maar dan iets eerder én vanuit de tegenovergestelde richting? En dat deze 'planeetgenoten' bekend zijn komen te staan als de Netjeru van voor de vloed? Die door de
 8. Een mooie uitéénzetting, Naneferkaptah. Ook zeer benieuwd naar het vervolg / de verdere delen van het relaas. Ben ik correct in de aanname dat in het bovenstaande relaas de naam Imhotep eigenlijk vervangen dient te worden door de Uwe?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...