Ga naar inhoud

Rolling_Bill

Leden
 • Aantal items

  300
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Rolling_Bill won de laatste dag op 24 oktober 2020

Rolling_Bill had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

6 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb het complete boek via jouw link gedownload. Op een eerste blik lijkt dit op een geometrische codering in een stijl zoals we die ook al hebben gezien bij de Tempeliers en bij de Cisterciënzers.
 2. De auteur, Tim Wallace-Murphy, ken ik uiteraard wel. Ik heb meerdere werken van hem gelezen. Betreffende Rosslyn heb ik recent Philip Coppen's boek aangeschaft als e-book. Daar moet ik nog aan beginnen.
 3. De Youtube versie wordt helaas doorsneden met minutenlange reclameboodschappen. Het handigste is: om met een programma als YTD (YouTubeDownloader) het gehele stuk te downloaden en op je PC op te slaan. Dan ben je alle reclame kwijt. Dat doe ik al jarenlang. https://www.ytddownloader.com/ Bij deze de link waar je de gratis versie kunt downloaden. Deze is volledig functioneel, maar kent wat beperkingen m.b.t. download snelheid, e.d. en laat je ook 10 minuten wachten met een link naar de betaalde versie voor je aan de slag kunt. Maar het is veilige software welke goed werkt.
 4. De oplossing is dus een spiritueel muziekstuk 😉
 5. Vader en zoon Mitchell (beiden musici) hebben vastgesteld dat de plafondstenen muzikale trillingspatronen weergeven en daaruit een muziekstuk samengesteld. Bij deze de Youtube-link naar het muzikale resultaat. Beiden musici, vader en zoon, zijn inmiddels overleden. Daarom is hun oorspronkelijke website afgesloten.
 6. Bij deze een artikeltje dat enig licht kan doen schijnen. Rosslyn_Chapel_As_Above.pdf
 7. Hey, Seshat, Ik heb het boek van Philip Coppens gekocht en gedownload. Geweldig boek met véél informatie. Echter weinig tot geen tekst over de encryptie van het driedimensionale plafond. 🙂
 8. Hier op aanvullend: in veel schilderstukken zit verstopte symboliek. Sommige dingen mochten niet met naam en toenaam genoemd worden en dus ging men over op symbolen welke op meerdere manieren gelezen kunnen worden, namelijk volgens de standaard regeltjes en volgens de verborgen symboliek. De dubbele bodem dus.
 9. Al dat gedoe komt omdat we NIET Europees denken en elk land op zichzelf eigen regeltjes vaststelt en handhaaft 🙂
 10. Daar sluit ik me van harte bij aan. kerstwens 2020.pdf
×
×
 • Nieuwe aanmaken...