Ga naar inhoud

Rolling_Bill

Leden
 • Aantal items

  313
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Rolling_Bill won de laatste dag op 24 oktober 2020

Rolling_Bill had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

6 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik ben inmiddels halverwege het boekdeel met de feiten. Daaruit geconcludeerd dat zowel Don Quixote als de werken van Shakespeare (die inderdaad zijn geschreven door de schrijversgroep rond Francis Bacon) gecodeerd zijn met steganografische technieken en verwijzingen moeten bevatten naar (daar gaan we weer !!!!) de Ark van het verbond en de Graal. Daarmee zijn we weer beland bij de erfgenamen van de Tempeliers en consorten. Ik vroeg met al lezende af of in LVLC van Henri Boudet ook steganografie is toegepast in de zin als hier beschreven. De codering in LVLC lijkt me wat minder complex zodra j
 2. Goede research gedaan, Seshat. 😉 Ik ben nog bezig met Jettie vd Boom
 3. Ik heb het videootje gedownload en zal dat op mijn gemak eens bekijken. 😉
 4. https://gallica.bnf.fr/ark:/12148/btv1b10100529p/f1n1012.pdf Downloadbare versie van een antiquarisch exemplaar. Het is niet de originele versie van Shelton; maar wél mooi geïllustreerd door Gustave Doré.
 5. Het boek is al binnen; ben het al aan het "verslinden" 😉
 6. Ik heb het boek van Jettie vd Boom besteld n.a.v. jouw enthousiasme. Het boek van Miguel Cervantes is overal te vinden in het public domain. Dat ga ik ook nog downloaden. Alles goed met jou ? Hier gelukkig (weer) wel, maar dat vertel ik wel eens in een PB-tje.
 7. Ik heb het complete boek via jouw link gedownload. Op een eerste blik lijkt dit op een geometrische codering in een stijl zoals we die ook al hebben gezien bij de Tempeliers en bij de Cisterciënzers.
 8. De auteur, Tim Wallace-Murphy, ken ik uiteraard wel. Ik heb meerdere werken van hem gelezen. Betreffende Rosslyn heb ik recent Philip Coppen's boek aangeschaft als e-book. Daar moet ik nog aan beginnen.
 9. De Youtube versie wordt helaas doorsneden met minutenlange reclameboodschappen. Het handigste is: om met een programma als YTD (YouTubeDownloader) het gehele stuk te downloaden en op je PC op te slaan. Dan ben je alle reclame kwijt. Dat doe ik al jarenlang. https://www.ytddownloader.com/ Bij deze de link waar je de gratis versie kunt downloaden. Deze is volledig functioneel, maar kent wat beperkingen m.b.t. download snelheid, e.d. en laat je ook 10 minuten wachten met een link naar de betaalde versie voor je aan de slag kunt. Maar het is veilige software welke goed werkt.
 10. De oplossing is dus een spiritueel muziekstuk 😉
 11. Vader en zoon Mitchell (beiden musici) hebben vastgesteld dat de plafondstenen muzikale trillingspatronen weergeven en daaruit een muziekstuk samengesteld. Bij deze de Youtube-link naar het muzikale resultaat. Beiden musici, vader en zoon, zijn inmiddels overleden. Daarom is hun oorspronkelijke website afgesloten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...