Ga naar inhoud

Rolling_Bill

Leden
 • Aantal items

  317
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Alles dat geplaatst werd door Rolling_Bill

 1. Wanneer trek je de stekker eruit ??
 2. Hi, Seshat, Ik ben tussen de bedrijven door nog steeds geïnteresseerd in het RLC verhaal. Daartoe volg ik o.a. de website van Jean Lucain. Ik heb je persoonlijke gegevens, net als jij die van mij hebt. Dus ik zou zeggen: dank voor je werk voor deze website en bij mij staat de koffie altijd klaar zoals je weet. Warme groet, Willem
 3. Ik ben inmiddels halverwege het boekdeel met de feiten. Daaruit geconcludeerd dat zowel Don Quixote als de werken van Shakespeare (die inderdaad zijn geschreven door de schrijversgroep rond Francis Bacon) gecodeerd zijn met steganografische technieken en verwijzingen moeten bevatten naar (daar gaan we weer !!!!) de Ark van het verbond en de Graal. Daarmee zijn we weer beland bij de erfgenamen van de Tempeliers en consorten. Ik vroeg met al lezende af of in LVLC van Henri Boudet ook steganografie is toegepast in de zin als hier beschreven. De codering in LVLC lijkt me wat minder complex zodra j
 4. Goede research gedaan, Seshat. 😉 Ik ben nog bezig met Jettie vd Boom
 5. Ik heb het videootje gedownload en zal dat op mijn gemak eens bekijken. 😉
 6. https://gallica.bnf.fr/ark:/12148/btv1b10100529p/f1n1012.pdf Downloadbare versie van een antiquarisch exemplaar. Het is niet de originele versie van Shelton; maar wél mooi geïllustreerd door Gustave Doré.
 7. Het boek is al binnen; ben het al aan het "verslinden" 😉
 8. Ik heb het boek van Jettie vd Boom besteld n.a.v. jouw enthousiasme. Het boek van Miguel Cervantes is overal te vinden in het public domain. Dat ga ik ook nog downloaden. Alles goed met jou ? Hier gelukkig (weer) wel, maar dat vertel ik wel eens in een PB-tje.
 9. Ik heb het complete boek via jouw link gedownload. Op een eerste blik lijkt dit op een geometrische codering in een stijl zoals we die ook al hebben gezien bij de Tempeliers en bij de Cisterciënzers.
 10. De auteur, Tim Wallace-Murphy, ken ik uiteraard wel. Ik heb meerdere werken van hem gelezen. Betreffende Rosslyn heb ik recent Philip Coppen's boek aangeschaft als e-book. Daar moet ik nog aan beginnen.
 11. De Youtube versie wordt helaas doorsneden met minutenlange reclameboodschappen. Het handigste is: om met een programma als YTD (YouTubeDownloader) het gehele stuk te downloaden en op je PC op te slaan. Dan ben je alle reclame kwijt. Dat doe ik al jarenlang. https://www.ytddownloader.com/ Bij deze de link waar je de gratis versie kunt downloaden. Deze is volledig functioneel, maar kent wat beperkingen m.b.t. download snelheid, e.d. en laat je ook 10 minuten wachten met een link naar de betaalde versie voor je aan de slag kunt. Maar het is veilige software welke goed werkt.
 12. De oplossing is dus een spiritueel muziekstuk 😉
 13. Vader en zoon Mitchell (beiden musici) hebben vastgesteld dat de plafondstenen muzikale trillingspatronen weergeven en daaruit een muziekstuk samengesteld. Bij deze de Youtube-link naar het muzikale resultaat. Beiden musici, vader en zoon, zijn inmiddels overleden. Daarom is hun oorspronkelijke website afgesloten.
 14. Bij deze een artikeltje dat enig licht kan doen schijnen. Rosslyn_Chapel_As_Above.pdf
 15. Hey, Seshat, Ik heb het boek van Philip Coppens gekocht en gedownload. Geweldig boek met véél informatie. Echter weinig tot geen tekst over de encryptie van het driedimensionale plafond. 🙂
 16. Hier op aanvullend: in veel schilderstukken zit verstopte symboliek. Sommige dingen mochten niet met naam en toenaam genoemd worden en dus ging men over op symbolen welke op meerdere manieren gelezen kunnen worden, namelijk volgens de standaard regeltjes en volgens de verborgen symboliek. De dubbele bodem dus.
 17. Al dat gedoe komt omdat we NIET Europees denken en elk land op zichzelf eigen regeltjes vaststelt en handhaaft 🙂
 18. Daar sluit ik me van harte bij aan. kerstwens 2020.pdf
×
×
 • Nieuwe aanmaken...